Våra partners

Här hittar du våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är viktiga. Läs här hur de är med och bidrar för att utveckla Svensk Innebandy. Och hur varje distrikt, förening och spelare/ledare kan nyttja dessa samarbeten.

Huvudsponsorer

 

Svenska Spels engagemang för oss handlar om att stödja allt det positiva sporten åstadkommer för barn och ungdomar. Och att även skapa möjligheter för en vass och konkurrenskraftig elit.

Svenska Spel har varit Svensk Innebandys huvudsponsor i över 10 år och har varit en stor bidragande faktor till varför vi idag befinner oss där vi gör, som Sveriges största inomhussport.

Gräsroten - Stöd din förening. 50 miljoner till ungdomsidrotten – du bestämmer hur pengarna ska fördelas.

 

Pantamera drivs av Returpack AB för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack arbetar för att säkra ett effektivt, hållbart och tillgängligt pantsystem. Målet är att 90 procent av alla burkar och PET-flaskor ska återvinnas.

Huvudkontoret, liksom fabriken ligger i Norrköping. Här tas varje år emot över 1,6 miljarder burkar och PET-flaskor vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av PET och metallburk. Returpack ägs till 50 % av Sveriges Bryggerier AB, till 25 % av Svensk Dagligvaruhandel och till 25 % av Livsmedelshandlarna.

Genom att samarbeta med Svensk innebandy vill Returpack/Pantamera öka sin kännedom och synlighet mot ungdomar. Innebandyföreningar kan vara med och tävla i Föreningskampen.

Aktuellt just nu: För att se hur just din förening kan hjälpa till kring miljön och samtidigt tjäna pengar, se: http://www.pantamera.nu/tjanamera/

 

Officiella partners

 

Discovery är sedan 2018 officiell mediapartner till Svensk Innebandy. På Discoverys kanaler och plattformar som Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och Eurosport Player, följer du Svenska Superligan, landskamper och VM.

Följ innebandy hos Discovery.
Kommande TV-matcher.

PUMA är ett av världens ledande sportvarumärken, som tillverkar skor, kläder och accessoarer. Sedan 1948 har PUMA levererat innovativa produkter för världens snabbaste atleter inom fotboll, löpning, träning, golf, motorsport och såklart även innebandy.

Idag är PUMA även känt för deras sport- och modekollektioner som arbetas fram och används av artister och atleter så som Selena Gomez, Jay-Z, Usain Bolt,

För mer information, besök Pumas hemsida

 


Klubbhuset har sedan starten 2001 varit en av de ledande återförsäljarna av innebandyprodukter och har sedan tidigare även samarbeten med klubbar som IBF Falun, IKSU och Mullsjö AIS.

För mer information, besök Klubbhusets hemsida

 

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter. NeH arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap om profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya produkter. 

 

Folksam är idrottens försäkringsbolag och försäkrar 1,6 miljoner idrottsaktiva genom samarbete med Riksidrottsförbundet och specialidrottsförbunden.

Råd och Vård - gratis rådgivning!

Europcar är officiell hyrbilspartner till Svensk Innebandy. Som Europas ledande företag inom mobilitet med mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning i Sverige är vi den självklara partnern för säkra och hållbara resor. Det ligger i vårt DNA att verka för en så låg miljöpåverkan som möjligt och senast år 2030 ska vi ha en helt fossilfri flotta av fordon tillsammans med klimatsmarta lösningar för att se till att nå vår vision - de mest nöjda kunderna. Välkommen till ett av våra 135 kontor i Sverige!


Officiella leverantörer

Unisport levererar sportgolvet Taraflex som är spelunderlaget vid TV-sända matcher samt under officiella landskamper. Unisport har mångårig erfarenhet av sport och Svensk Innebandy har fullt förtroende för att Unisport kan bidra till de bästa möjliga förutsättningarna för innebandy i världsklass. 

 

 

Unihoc är Svensk Innebandys officiella leverantör av innebandymaterial. Unihoc förser landslagen med bland annat målvaktsutrustning och accessoarer. Unihoc bidrar även, genom varumärket CR8ER, med den officiella matchbollen för landskamper.

Newbody ger din förening möjlighet att tjäna extra pengar via försäljning av underkläder.

AXS Transticket är leverantör av officiellt biljettsystem för Svensk Innebandy och Svenska Superligan. Det innebär att Svensk Innebandy och föreningarna har möjlighet att ta del av en helhetslösning med bland annat biljettsystem, e-handelsplattform, CRM och POS.

 

 

Nordic Choice Hotels bidrar till Svensk Innebandy genom att erbjuda fördelaktiga priser på boende för distrikt, föreningar och medlemmar.

 

 

SJ är ett svenskt reseföretag som erbjuder klimatsmarta tågresor i egen regi och i samarbete med andra. Som marknadsledande tågoperatör knyter SJ ihop Sverige, liksom Skandinaviens huvudstäder.

I över 100 år har vi varit idrottens transportör.
Vi tar nu steget att vara SIBF:s Officiella Leverantör av resor. Genom samarbetet vill vi öka vår kännedom och synlighet hos Innebandysverige.

Med SJ Idrottsresan får föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet minst 15 procent rabatt på alla idrottsresor. Ansök här 

AlfaCare levererar utrustning till förebyggande och behandling av muskel-, ledvärk- och idrottsskador. Alla idrottsföreningar och distriktsförbund inom Svensk Innebandy kan handla hos AlfaCare och få bra rabatter.

För att få tillgång till rabatten ska föreningen registreras som företagskund, det går att göras genom att höra av sig till deras kundtjänst eller på hemsidan.

Vill du annonsera på innebandy.se? Kontakta Leeads AB!

Innebandy.se är en av Sveriges största sportsidor med flera hundratusen besökare varje vecka. Är du intresserad av att exponeras här ska du kontakta Leeads AB.

Leeads AB
www.leeads.com
Sveavägen 28-30
111 34 Stockholm
08-533 300 00