Våra partners

Här hittar du våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är viktiga. Läs här hur de är med och bidrar för att utveckla Svensk Innebandy. Och hur varje distrikt, förening och spelare/ledare kan nyttja dessa samarbeten.

Huvudsponsorer

Svenska Spels engagemang för oss handlar om att stödja allt det positiva sporten åstadkommer för barn och ungdomar. Och att även skapa möjligheter för en vass och konkurrenskraftig elit.

Svenska Spel har varit Svensk Innebandys huvudsponsor i över 10 år och har varit en stor bidragande faktor till varför vi idag befinner oss där vi gör, som Sveriges största inomhussport.

Gräsroten - Stöd din förening. 50 miljoner till ungdomsidrotten – du bestämmer hur pengarna ska fördelas.

Pantamera drivs av Returpack AB för att öka återvinningen av burkar och PET-flaskor. Returpack arbetar för att säkra ett effektivt, hållbart och tillgängligt pantsystem. Målet är att 90 procent av alla burkar och PET-flaskor ska återvinnas.

Huvudkontoret, liksom fabriken ligger i Norrköping. Här tas varje år emot över 1,6 miljarder burkar och PET-flaskor vilket gör Sverige till ett föregångsland gällande återvinning av PET och metallburk. Returpack ägs till 50 % av Sveriges Bryggerier AB, till 25 % av Svensk Dagligvaruhandel och till 25 % av Livsmedelshandlarna.

Genom att samarbeta med Svensk innebandy vill Returpack/Pantamera öka sin kännedom och synlighet mot ungdomar. Innebandyföreningar kan vara med och tävla i Föreningskampen.

Aktuellt just nu: För att se hur just din förening kan hjälpa till kring miljön och samtidigt tjäna pengar, kolla: http://www.pantamera.nu/tjanamera/

Försvarsmakten är kanske Sveriges mest spektakulära sponsor och vill verkligen göra skillnad på riktigt, även inom Svensk Innebandy. Försvarsmakten vill visa alla som är intresserade av innebandy hur deras verklighet ser ut samtidigt som man bidrar till en ökad upplevelse.

 

Officiella partners

 

Discovery är sedan 2018 officiell mediapartner till Svensk Innebandy. På Discoverys kanaler och plattformar som Kanal 5, Kanal 9, Eurosport och Eurosport Player, följer du Svenska Superligan, landskamper och VM.

Följ innebandy hos Discovery.
Kommande TV-matcher.

Med ett 80-tal återförsäljare över hela landet har Team Sportia sedan länge en uttalad ambition att jobba så nära den enskilda föreningen och utövaren som möjligt. 

XRcise ägs av NeH och designar och producerar funktionskläder med mycket god kvalitet för att möta de krav som elitidrottare har.

Folksam är idrottens försäkringsbolag och försäkrar 1,6 miljoner idrottsaktiva genom samarbete med Riksidrottsförbundet och specialidrottsförbunden.

Råd och Vård - gratis rådgivning!

Fords populära SUV Kuga är officiell bil för Svensk Innebandy. Den gemensamma tron på mångfald är en nyckel i samarbetet.


Officiella Leverantörer

 

NeH är ett av Sveriges ledande företag inom profilprodukter. NeH arbetar för att stärka sina kunders konkurrenskraft. För att nå dit kombinerar NeH sin kunskap om profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya produkter. Unisport levererar sportgolvet Taraflex som är spelunderlaget vid TV-sända matcher samt under officiella landskamper. Unisport har mångårig erfarenhet av sport och Svensk Innebandy har fullt förtroende för att Unisport kan bidra till de bästa möjliga förutsättningarna för innebandy i världsklass. 

 

Unihoc är Svensk Innebandys officiella leverantör av innebandymaterial. Unihoc förser landslagen med bland annat målvaktsutrustning och accessoarer. Unihoc bidrar även, genom varumärket CR8ER, med den officiella matchbollen för landskamper.

Mabi Hyrbilar ingår i koncernen Mabi Rent och är ett av Sveriges största enskilda biluthyrningsföretag. Sedan starten i Stockholm 1989 har de vuxit konstant och har nu biluthyrning på fler än 100 orter, flygplatser och centralstationer. Från Luleå i norr till Trelleborg i söder.

Newbody ger din förening möjlighet att tjäna extra pengar via försäljning av underkläder.

AXS Transticket är leverantör av officiellt biljettsystem för Svensk Innebandy och Svenska Superligan. Det innebär att Svensk Innebandy och föreningarna har möjlighet att ta del av en helhetslösning med bland annat biljettsystem, e-handelsplattform, CRM och POS.

 

Nordic Choice Hotels bidrar till Svensk Innebandy genom att erbjuda fördelaktiga priser på boende för distrikt, föreningar och medlemmar.Apollo bidrar med en förstaklassig träningsanläggning på kanarieön Fuerta Ventura. På Playitas genomförde damlandslaget sitt pre-camp inför VM 2013, 2015 och 2017. Läs mer: Apollos träningsresor.

 

 

 

  

 

Vill du annonsera på innebandy.se? Kontakta Leeads AB!

Innebandy.se är en av Sveriges största sportsidor med flera hundratusen besökare varje vecka. Är du intresserad av att exponeras här ska du kontakta Leeads AB.

Leeads AB
www.leeads.com
Sveavägen 28-30
111 34 Stockholm
08-533 300 00